Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

‘Fiam Tanításainak Igazsága’ hirdetésének mulasztása azt jelenti, hogy Isten feledésbe merült. 20170730

2018. július 29. 17:43 - Andre Lowoa

“Gyermekem, jelenleg, Krisztus oly sok követője szenved. Hangjuk csak egy suttogás abban a világban, amelyben a földi csodák dicsőségéről ordítanak.

Isten igaz Igéjéről nyilvánosan már nem nyilatkoznak, még Isten szolgái sem a templomokban.

Feszélyezve érzik magukat, hogy látják őket, amint az Igazságot hirdetik, így reménytelenül vándorolnak, hogy a zűrzavar közepette megtalálják útjukat, melyet a szekularizáció okozott.

Sértésnek számít, ami széles körben terjed, ha Istent, vagy szeretett Fiamat megemlítik. Nagyon kevés léleknek van elegendő bátorsága ahhoz, hogy felálljon, és Krisztus katonájának vallja magát.

Még a szent lelkek is félnek ezt megtenni, attól félve, hogy felháborodást okoznak a pogányok között.

‘Fiam Tanításainak Igazsága’ hirdetésének mulasztása azt jelenti, hogy Isten feledésbe merült.

Hangod továbbra is süket fülekre fog találni, de nem szabad hagynod, hogy ez elbátortalanítson téged.”

 

‘Fiam Tanításainak Igazsága’ hirdetésének mulasztása azt jelenti, hogy Isten feledésbe merült.

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/szuz-maria-elmulasztani-fiam-tanitasainak-igazsagat-hirdetni-azt-jelenti-hogy-isten-feledesbe-merult/

 
VÖ.:
Fülükkel restül hallanak, szemüket behunyják, hogy a szemükkel ne lássanak, fülükkel ne halljanak, és a szívükkel ne értsenek, s meg ne térjenek, hogy meggyógyítsam őket.

De boldog a ti szemetek, mert lát, és boldog a ti fületek, mert hall! Bizony, mondom nektek, sok próféta és igaz vágyott látni, amit ti láttok, – és nem látta; vágyott hallani, amit ti hallotok, – és nem hallotta.”
Ezek az evangélium igéi.
Mt 13,10-17″

komment
süti beállítások módosítása