Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

A SZŰZANYA KÖNNYEZÉSE PÁSZTÓN 1. rész

2017. július 22. 21:47 - Andre Lowoa

szeretetlangblog_530.jpg     Kedves Olvasóim! Az Istenanya könnyezéseit fontos jelekként kell értelmeznünk! Jeleknek, melyek hozzánk szólnak, a mi figyelmünket kívánják felébreszteni a jövőnket alakítandó lehetőségeket illetően. Ha ezt megtesszük, minden kétséget kizáróan felismerhetjük a lényeget: a Szent Szűz feltárja előttünk a sátán tevékenységét, sürgetően figyelmeztet korunk emberének súlyos lelki helyzetére, a tömeges elkárhozás veszélyére, és megjelöli az orvoslás eszközeit és módját is.paszto1s_530_1.JPG

     Mai fogalmakkal élve elmondhatjuk, hogy a Szűzanya, ha szól, ha könnyezik, mindenképp evangelizál, mert sürgetően szeretné előkészíteni az Egyház újjászületését, mégpedig a fatimai engesztelés útján! El akarja indítani az emberiség nagyságrendű lelki megújulást, melyhez többletkegyelmeket esdett ki a Mennyei Atyánál. Ehhez a nagy lélekmentéshez lánglelkű segítségünket igényli, felkéri és hívja készséges gyermekeit az elkötelezett lélekmentésre, az engesztelésre, hogy Szent Fia ne hitetlenséget, de virágzó hitet találjon majd a földön (vö. Lk 18,8).

     Manapság a teológiában, nem szívesen taglalt tudományág a misztika! Pedig ez szövi át egész üdvtörténetünket az ószövetségtől, napjainkig! És bár kifejezetten benne élünk, mégis a fizikailag megtapasztalható misztikum kevés kiválasztottnak adatik meg. Egy ilyen elérhető élményt osztok meg holnaptól a kedves Olvasóval! (Folyt. köv.)

Források:

magyaridok.hu/.../harom-tor-harom-rozsa-konnyezo-pasztoi-szobrok-nyomaban-205...

https://www.youtube.com/watch?v=xpGsJ1AV1Q4

https://www.magyarkurir.hu/hirek/a-vaci-egyhazmegye-kozlemenye-pasztoi-szuz-maria-szobor-konnyezese-kapcsan

https://www.facebook.com/paszto/

https://777blog.hu/2017/07/04/hinni-vagy-nem-hinni-ez-itt-kerdes/

http://index.hu/belfold/2017/10/08/paszto_konnyezo_szuz_maria_csoda_vallas_templom/

http://egriparochia.hu/hirek/2017/p-szt-i-k-nnyez-s-vajda-mih-ly-besz-mol-jaterjetek_meg2_530_1.jpg

komment
süti beállítások módosítása