Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

A világ hamarosan alá lesz vetve a megtisztulás következő szakaszának 20170227

2019. február 26. 17:35 - Andre Lowoa

"Hamarosan Egyházamban a hitszakadás gyors kibontakozásnak indul.

Pap, pap ellen.

Püspök, püspök ellen."

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/a-vilag-hamarosan-ala-lesz-vetve-a-megtisztulas-kovetkezo-szakaszanak/

VÖ.:
"Isten megnyitja a bűnbánóknak a visszatérés útját, megerősíti a hűségben azokat, akik ellankadtak a helytállásban, és az igazak sorsát szánja nekik.
Térj a fölséges Istenhez, és hagyd el bűneidet!"
...
„Fiaim, milyen nehéz bejutni a gazdagoknak az Isten országába! Könnyebb a tevének átmenni a tű fokán, mint a gazdagnak bejutni az Isten országába.” Azok még jobban csodálkoztak, és kérdezgették egymást: „Hát akkor ki üdvözülhet?” Jézus rájuk nézett, és folytatta: „Embernek lehetetlen ez, de Istennek nem. Mert Istennek minden lehetséges.”
Ezek az evangélium igéi. 
Mk 10,17-27"

http://lexikon.katolikus.hu/S/skizma.html

 
 
Továbbra is fokozzák: 63 prelátusok (28 bíborosok, 9 érsek és 26 püspök) támogatja a "dubia" on "Amoris laetitia" küldött pápa Francisco, megvédeni a tanítás és az egyház tanításait és megtagadja a szentségek bűnbocsánat és az Eucharisztia házasságtörők
Részlet a cikkből:
"Nagyra értékelte Catholicvs, gratulálok, ez egy nagy listát, és megtette a rendkívüli munkavégzés gyűjtemény. 

Nagyon jó tudni, hogy a hívek az evangélium pásztorok, szent hagyomány és a változatlan Tanítóhivatal az Egyház, kapcsolódó és támogató a vihar, azt látjuk, hogy vannak olyan lelkészek, akik törődnek a nyájat. A lista a katolicizmus az egyház, vannak főpapok öt kontinensen. Az Úr áldjon meg benneteket. 

Helyettes három főpapok, amelyek aláírták a dokumentumot 80 lelkészek és laikus "Nyilatkozat a hűség a megváltoztathatatlan tanítás az Egyház a házasságra és a megszakítás nélküli fegyelem"
Msgr. Schneider idézi 
szakadás az egyházban 
 
 
komment
süti beállítások módosítása