Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre 20170130

2019. január 29. 17:38 - Andre Lowoa

"Gyermekem, bár Fiam most azért jön, hogy az egész világot irgalmasságának sugaraival borítsa be, mégis nehéz szívvel kell mondanom, hogy a Nagyfigyelmeztetés alatt sok ember fog meghalni.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok a lelkükért.

 

... Az ajándék örömét, melyet Fiam hoz el most a világnak, beárnyékolja a szomorúság azok miatt, akiket nem lehet majd megmenteni saját (rossz) döntésük miatt.

 

... Nektek azonban gyermekeim, segítenetek kell, egyesülvén Velem, hogy az imádság és az áldozat segítségével Isten minden gyermeke beléphessen az Új Paradicsom kapuin."

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/szuz-maria-felhivasa-egy-ima-es-bojti-napra-felkeszulesul-a-nagyfigyelmeztetesre/
VÖ.:
"Bár hitük igaznak bizonyult, (földi életükben) mégsem nyerték el az ígéret teljesülését, mert Isten nekünk valami jobbat rendelt, hogy nélkülünk ne jussanak el az üdvösségre.
Ez az Isten igéje. 
Zsid 11,32-40"

 

IMA:
"Keresztes Imahadjárat 60. imája
megmeneküljenek a Pokol Tüzétől. ...
 
Keresztes Imahadjárat 73. imája
Mentsd meg őket a Pokol Tüzétől az én imáim által is ..."
 
 
 
 
 
 
komment
süti beállítások módosítása