Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

"segítsetek Nekem a közelgő Isteni Uralmam előkészítésében a Földön." 20170121

2019. január 20. 17:10 - Andre Lowoa

"Leányom, te, mint a 7. hírnök*, arra voltál kiválasztva, hogy az Igazságról tájékoztasd gyermekeimet.
... Ezek az üzenetek azért vannak, hogy segítsenek népemet megtisztítani, beleértve azokat is, akik elfogadják felszólításomat, hogy kövessenek Engem, valamint azokat a lelkeket is, akikből hiányzik a szeretet, és hideg szívűek.
E tisztogatás nélkül a Föld nem tisztulhatna meg. Szükség van tehát a megtisztítására, hogy méltó legyen arra, hogy ismét járhassak rajta.

... Gyermekeimnek örülniük kell. A félelem nem olyan dolog, ami Tőlem jön.

... A félelem a gonosztól jön. Mégis megbocsátást nyerhettek, jogosan, amikor azokért aggódtok, akik vakon járnak. Nem azért mert ők valóban nem látnak, hanem mert nem hajlandóak látni."
Vö.
"Amikor rokonai ezt meghallották, elindultak, hogy erőnek erejével magukkal vigyék, mert az volt róla a szóbeszéd, hogy eszét vesztette.
Ezek az evangélium igéi.
Mk 3,20-21"



"... A ti kötelességetek Velem szemben, szeretett követőim hadserege az, hogy segítsetek Nekem a közelgő Isteni Uralmam előkészítésében a Földön."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/a-hamis-profetat-elo-szentkent-fogjak-kezelni-de-azt-aki-neki-ellenall-eretneknek-tekintik-majd/

VÖ.
"Ha ugyanis a bakok és bikák vére és az üsző hamva a tisztátalanokra hintve külsőleg megszenteli őket, mennyivel inkább megtisztítja lelkünket a holt cselekedetektől Krisztus vére, aki a Szentlélek által saját magát adta tiszta áldozatul, hogy az élő Istennek szolgáljunk.
Ez az Isten igéje.
Zsid 9,2-3.11-14"
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/index2016.php?holnap=2017-01-21
*
http://masodikeljovetel.hu/megtudhatjuk-pontosan-hol-szerepel-latnokno-szentirasban

"Az Igazság Könyve most kerül kinyilvánításra számodra, a végidők hetedik prófétájának."
http://masodikeljovetel.hu/az-igazsag-konyve-most-kerul-kinyilvanitasra-szamodra-vegidok-hetedik-hirnoke-szamara

"Felhívást intézek mindnyájatokhoz, hogy ismerjétek fel a hetedik Prófétámon keresztül közvetített utolsó hívást, aki azt a felhatalmazást kapta, hogy felfedje a hét harsonát, amelyek a hét pecsétet tartalmazzák, mivel az angyalok kórusa arra készül, hogy végrehajtsa a próféciákat."
http://masodikeljovetel.hu/janosnak-adott-profeciak-melyek-eddig-meg-nem-voltak-feltarva-ezuttal-bemutatasra-kerulnek-hogy



http://szentiras.hu/kereses/search?textToSearch=Hetedik+angyal

komment
süti beállítások módosítása