Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

"Sohase féljetek gyermekeim, mert ebből a vadonból ti mindannyian képesek vagytok felemelkedni" 20161027

2019. október 26. 16:24 - Andre Lowoa

"Imádkozz szeretett Édesanyámhoz védelméért, és olyan gyakran imádkozd a Szent Rózsafüzért, amilyen gyakran csak tudod.
...

Sohase féljetek gyermekeim, mert ebből a vadonból ti mindannyian képesek vagytok felemelkedni az által az erő által, melyet egyenként mindannyiatoknak, az egész hadseregemnek adok. Ti győzni fogtok a gonosz és gonoszsága fölött. Minél többet imádkoztok egységben, annál nagyobb lesz az erődítmény. Egyetlen egy nekem dolgozó gyermekemet sem érinthet meg a gonosz."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/ti-gyermekeim-aldottak-vagytok-ha-az-en-nevemben-szenvedtek/
VÖ.:
"Készüljetek fel: derékövetek legyen az igazmondás, páncélotok az igazlelkűség! Legyetek útra készek, hogy a békesség örömhírét bárhová elvigyétek! Mindig tartsátok kézben a hit pajzsát, amellyel kivédhetitek a gonosz lélek tüzes nyilait! Végül pedig vegyétek fel az üdvösség sisakját, és ragadjátok meg a Lélek kardját, vagyis az Isten igéjét!"

HITÉLET:
VÖ.:
"Maradjatok csendben. Imádkozzatok a szükséges erőért. Én veletek vagyok."
"Az Oltárom előtt kötött házasság nem fogadható el, ha az két azonos nemű ember között köttetik"
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/az-oltarom-elott-kotott-hazassag-nem-fogadhato-el-ha-az-ket-azonos-nemu-ember-kozott-kottetik/
HÍREK:
"Sok minden fog most történni. A viharok az egész világon megszaporodnak, és a Föld felnyög fájdalmában, miközben az Antikrisztus előkészíti fellépését. Nem fog sokáig tartani, ameddig bemutatja magát."
ÉS
"Az éghajlati változások elkezdődnek mindenhol, és az időjárás olyannyira más lesz, hogy az furcsának tűnhet majd számotokra."
71Őrizd meg, fiam, a szavaimat, jegyezd meg magadnak a parancsaimat! 2Tartsd meg parancsaimat, akkor boldogan élsz, őrizd tanításom, mint a szemed fényét. 3Kösd őket az ujjaidra, és írd fel a szíved táblájára! 4Mondd a bölcsességnek: „A nővérem vagy.” És az okosságnak: „Te meg a rokonom.”
komment
süti beállítások módosítása