Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

"Nagy Dicsőségem Királysága hamarosan ki lesz nyilatkoztatva a világ számára." 20161025

2019. október 24. 16:00 - Andre Lowoa

Ahhoz, hogy részesei lehessetek Királyságomnak, vissza kell utasítanotok a sötétséget és a világosságot kell átölelnetek. Ugyanezt a világosságot (fényt) fogja most Fiam nektek ajándékozni, az Isteni Irgalmasság cselekedete által."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/isten-az-atya-vissza-kell-utasitanotok-a-sotetseget-es-at-kell-olelnetek-a-vilagossagot/
VÖ.:
"A saját testét senki sem gyűlöli, hanem táplálja, gondozza, akárcsak Krisztus az Egyházat. Mi ugyanis tagjai vagyunk testének."
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-10-25



"Nagy Dicsőségem Királysága hamarosan ki lesz nyilatkoztatva a világ számára."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/isten-az-atya-vissza-kell-utasitanotok-a-sotetseget-es-at-kell-olelnetek-a-vilagossagot/





Üzenet a magyar összekötőtől:
Testvéreim, újabb infó: ezen az oldalon, mely nemrég jött létre megtaláljátok az ír látnoknő üzeneteit, Pecsétet és sok más infót is:
http://theremnantarmy.info/
("... itt minden megvan és ez biztos a látnoknő hivatalos oldala, mert a magyar fordítások is tőlünk vannak, mi csak neki adtuk le")


"Testvéreim, levelet kaptunk, hogy most van a legnagyobb szükség a Pecsét, a Keresztes Imák és az Igazság Könyvének terjesztésére. Aki még nem szerezte be, tegye meg minél előbb. ..."
http://masodikeljovetel.hu/kiadvanyok





"Ti férjek, szeressétek feleségeteket, ahogyan Krisztus is szerette az egyházat! Önmagát adta érte, hogy a víz fürdőjében az ige által megtisztítva megszentelje, és dicsővé tegye magának az egyházat, hogy sem folt, sem ránc, sem más efféle ne legyen rajta, hanem legyen szent és szeplőtlen. Ugyanígy a férfiak is úgy szeressék feleségüket, mint önnön testüket. Aki szereti a feleségét, önmagát szereti. "
http://igenaptar.osb.hu/20161025.html
VÖ.:
27Rejthet-e az ember tüzet a keblébe úgy, hogy a ruhája ettől meg ne gyúlna? 28Lehet-e járkálni izzó szén parazsán, úgy, hogy az embernek meg ne égjen a lába? 29Így van, ha valaki más asszonyához jár, aki megérinti, nem marad büntetlen.30A tolvajt, aki lop, mert hajtja az éhség, és jól akar lakni, nem veti meg senki. 31De ha rajtakapják, hétszeresen fizet, rámegy a háza és egész vagyona. 32Csöpp esze sincs annak, aki házasságot tör, az tesz ilyet, aki elszánta életét. 33Ütlegeket s szégyent visz onnan magával, és a gyalázata nem múlik el soha. 34Mert féltékenység a férfiember dühe, és a bosszú napján nem ismer irgalmat. 35Nincs az a váltságdíj, amely kiengesztelné, akármennyit kínálsz, nem egyezik bele.
http://szentiras.hu/SZIT/P%C3%A9ld6

komment
süti beállítások módosítása