Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

"Más városoknak is hirdetnem kell Isten országának evangéliumát, mert ez a küldetésem." 20160831

2018. augusztus 30. 16:32 - Andre Lowoa

"Most gyorsan összegyűjtöm hadseregemet és ez nemsokára több mint 20 milliós főből álló csoportra fog növekedni. Minél nagyobb a hadseregem, annál jobban tudja a Szentlélek ereje összeterelni gyermekeimet, a csaló legyőzésére. Isteni vezetésem most sugalmazni fog lelketekben, ha észreveszitek, ha nem."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/az-en-hadseregem-tobb-mint-20-millios-fobol-allo-csoportra-fog-novekedni/

VÖ.:
"Más városoknak is hirdetnem kell Isten országának evangéliumát, mert ez a küldetésem."
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-08-31



HITÉLET:
A Velem kapcsolatos címek, és mindazok, akik Engem képviselnek, új neveket fognak kapni. A korábbi megnevezéseiket újakra fogják cserélni, amelyekről azt fogják mondani a világnak, hogy ezek a címek az egyenlőségnek egy új, innovatív és gondoskodó megközelítését fogják képviselni.
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/a-velem-kapcsolatos-cimek-uj-neveket-fognak-kapni/ VÖ.:
http://hu.radiovaticana.va/news/2016/08/23/b%C3%B6jte_csaba_atya_levele_ferenc_p%C3%A1p%C3%A1hoz/1253068





HÍREK: 
megbüntesse
"Amikor az ember egy ilyen alantas szintre lealjasítja önmagát, és többé már nem tiszteli az életet, az emberi testet, fivéreit, nővéreit vagy Isten Törvényeit, akkor hetekig tartó, nagyszámú erős viharok fognak kitörni. Ezeknek a viharoknak robajai sok nemzetben érezhetőek lesznek. Amikor ennek tanúi lesztek, tudnotok kell, hogy Isten haragja szállt alá, hogy az embert megbüntesse a legnagyobb káromlás bűne miatt, amelyet Isten ellen valaha is elkövetett."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/udvosseg-anyja-isten-egy-termeszetes-rendet-teremtett-az-emberiseg-szamara/ VÖ.:
http://www.agraroldal.hu/foldrenges.html




háborúk kitöréséről:
"Drága gyermekeim, amikor a legváratlanabb helyeken történő új háborúk kitöréséről hallotok, tudatában kell lennetek annak, hogy a Jelenések Könyvében foglalt próféciák már elérkeztek hozzátok.
Amikor a föld természetes rendje és az emberi faj viselkedése a világnak mind a négy sarkában zűrzavarba torkollik, akkor itt a felkészülés ideje. Mindezeknek a dolgoknak meg kell történniük, mint utolsó védőbástya mindazzal a gonoszsággal szemben, mely a gonosz fertőzéséből fakad."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/udvosseg-anyja-fiam-megadta-nekem-azt-a-hatalmat-hogy-eltiporjam-a-kigyo-fejet/ VÖ.:
http://www.hirado.hu/2016/08/30/spottle-mintha-valami-konkret-dologra-keszulnenek-nemetorszagban/ ÉS.:
http://www.atv.hu/belfold/20160829-belugyminiszterium-magyarorszagon-is-tanacsos-vizet-es-elelmiszert-elraktarozni TOVÁBBÁ:
http://idokjelei.hu/2016/05/venezuelai-apokalipszis-elelmiszerhiany-fosztogatas-szuksegallapot/
VALAMINT:
http://privatbankar.hu/makro/orban-kozos-europai-hadsereget-akar-mivel-jarna-ez-297392

KAPCSOLÓDÓ CIKK:
https://internetfigyelo.wordpress.com/2013/04/22/a-bilderberg-csoport-all-a-terrortamadasok-mogott-az-olasz-legfelsobb-birosag-elnokenek-bejelentese-bombakent-robbant/







Mi rejlik a Jeruzsálemben megrendezendő kulturális Fesztivál közel három hetes, szeptember 4 - 23.-i időszakban megrendezendő kezdeményezése mögött ?
Az" Új Egy-Világvalás" nyitánya, főpróbája ...?
"A ház minden hívő számára" nyílt Jeruzsálemben
by JNS Augusztus 14, 2016, 08:30
Az angol cikk Google-fordítása utáni összefoglaló:
A 2016 Mekudeshet Festival kezdeményezésére, Jeruzsálemben, az "Amen-A Imaház" szeptember 4 - 23.-ig minden hívő részére nyitva áll.
Egy új , vallások és spirituális összejövetelre kerül sor keresztények, zsidók és muzulmánok között Jeruzsálemben, szeptemberben!
Fesztivál szezonnyitó egy olyan kezdeményezés, amely összehozza a világ három nagy vallását Jeruzsálemben, a közös párbeszédre és tanulmányra , akik osztoznak a hitben, az egy Istenben és a határtalan szeretetben...!
A sajtóközleményben elhangzik, hogy együtt énekelnek, együtt imádkoznak egy ideiglenes "imaházban"!
A világ minden tájáról várhatóan részt vesznek az az eseményen művészek, színészek, zenészek, és a média képviselői.
Angol:
“Through wisdom is a house builded; and by understanding it is established.” Proverbs 24:3 (The Israel Bible™)
Google-fordítás:
" Keresztül bölcsesség házat építettek; és megértjük a székhelye van. "Példabeszédek 24: 3 (Az izraeli Biblia ™)
Szent István Társulati Biblia Példabeszédek könyve 24. fejezet
1A gonosz emberekre ne nézz irigy szemmel, és ne vágyakozz velük együtt lenni! 2Az ilyenek szíve erőszakot tervez, az ajkuk meg csalárdságot beszél. 3Házat bölcsességgel lehet építeni, és okossággal kell megszilárdítani. 4A tudás tölti meg a kamrákat minden jóval, ami drága és kívánatos (Péld.24;1-4.)
Elérni az Istent! (melyik Istent...? - Isten önmagában nem lehet csak bálványimádás, tévtanítás, hiszen "sokféle isten" létezik. A mi, az igaz keresztények istene a SZENTHÁROMSÁGOS EGYISTEN!, - saját megjegyzés )
Mekudeshet művészeti igazgató Itay Mautner nyilatkozatában azzal érvel:
"Megvizsgáljuk annak lehetőségét, hogy lehetséges együtt és egyedül is imádkozni, és látni fogjuk, hogy lehetséges annak ellenére, hogy az összes nehézség és földi akadály létre tud hozni egy "új valóságot"... 
Egy hónapon keresztül, az összes, három vallás kínál egy sor vitát a jeruzsálemi Music Centerben, annak a lehetőségére, hogy imádkozzanak három különböző alkalommal naponta, 
arab, héber és kopt.
"Ez nem más, mint egy csoda, hogy négy fal között, akkor veszi kezdetét a három vallásnak egy ideiglenes otthon, hogy megosszák Jeruzsálem és mindazok számára, akik szeretnének a Mindenható szárnyai alatt lakni", - mondta Mautner."
http://www.breakingisraelnews.com/73887/jerusalem-interfaith-event-bring-together-leaders-abrahamic-faiths/#Rw2YhhQ2CwitZvZk.97

komment
süti beállítások módosítása