Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Kaptam küldöm!

2016. augusztus 28. 08:45 - Andre Lowoa

Vannak benne sokkoló részek, vannak elgondolkoztatóak, és meghatóak. Kérem, hogy szánjatok időt a meghallgatásra. A linkek mellett ott van az időtartam is. Vágatlanul, úgy adjuk, ahogy kaptuk.
 
Francesco Bamonte atya Róma hivatalos ördögűzője, jelenleg az Ördögűzők Nemzetközi Szövetségének elnöke, több értékes könyv szerzője (a könyves pulton volt kapható a "Szűz Mária harca a gonosszal az ördögűzések alatt"), és Európa szerte megbecsült előadó.
Ne féljetek, kamaszoknak is emészthető módon beszél, csak három konkrét esetet mond el. Viszont nagyon alaposan magyarázza az egész témát, sok félremagyarázást tesz helyre. Az előadás első felében a Sátán témakörről,  másodikban az ellene való harcról beszél. Arról, hogy mi felé haladunk. Nagyon egyezett nekem a "Az apokalipszis árnyékában" c. regény alapgondolatával, ami szintén kapható a könyves pulton. Az előadás korrekt, pontos, minden félrehajtástól mentes. Személye hiteles, alázatos, de nagyon határozott. Mosolygós, de nem lennék az ördög helyében, ha kezébe veszi a dolgot... :-) Nos - ha kereszténynek vallod magad, akkor ébredj fel, figyelj rá, és ne söpörd le az asztalról a témát!
 
Olaj Anett tanúságtételének meghallgatását kötelezővé tenném minden fiatal számára. Szülők, szánjatok rá időt, és EGYÜTT hallgassátok meg. Hitoktatók, hallgattassátok meg a fiatalokkal.
 
Dr. Csókay Andrást nem kell bemutatni - mindenképpen hallgassátok meg.
 
Bocsa József piarista atya is nagyon a helyén van, sok fontos dolgot mond a helyes istenkapcsolatról.
 
Az én mottóm:
ÉBRESZTŐ! - Ki a fejeket a homokból! Istennek rátok van szüksége!
 
 
Bocsa József piarista.mp3
39'
https://share.ols.inode.at/9L109GDUNZLWXZSEII8XKQN07TLR9B3HX3R7J527  
Dr.Csókay András tanúságtétel.mp3
47'
https://share.ols.inode.at/5M43MWG5EO2ZEO9LHUCQ7F94HZA24B89YBAK8ROM  
Francesco Bamonte előadás.mp3
2h
https://share.ols.inode.at/FPLUEUGWPTMV9UZPU0RYKZ7IAH4I9R5NGQHVKXR0  
Francesco Bamonte szentbeszéd.mp3
32'
https://share.ols.inode.at/QD6Z95O3DG2YF8HPOK9WCCKT43OO1FYRT4Q28F5L  
Olaj Anett tanúságtétel az abortuszról.mp3
32'
https://share.ols.inode.at/V6JAD213M9ZYLJROMGCMVADPE5QLJV7F2QQFSRHE  

"Boldogok a tiszta szívűek, mert meglátják az Istent."
komment
süti beállítások módosítása